Bestuur

Onderstaande buurtbewoners zetten zich met enthousiasme in om het Haagwegkwartier nog leuker en gezelliger te maken. Doet u met ons mee? Ook als u eenmalig c.q. af en toe wilt meehelpen, bijvoorbeeld met het organiseren van buurtactiviteiten, bent u meer dan welkom. 

Het bestuur komt maandelijks bijeen. Heeft u input of een idee ? Laat het ons weten per mail.

bestuurhaagwegkwartier@gmail.com

Mirjam de Vreede

voorzitter

In de zomer van 2021 zijn we vanuit Utrecht verhuisd naar Leiden. Mijn man en ik wonen in voormalige klaslokalen van de Nijverheid, een bijzonder project. Het Haagwegkwartier ligt lekker dichtbij het centrum en er wonen leuke mensen. Het is fijn om via buurtcontacten en de belangenvereniging betrokken te zijn bij de wijk. Daardoor voel ik me er al aardig thuis. 

Alex

Alex Deutz

penningmeester

Wij wonen al ruim 30 jaar met veel plezier in de Da Costastraat. Het Haagwegkwartier is een rustige buurt met gevarieerde huizen, én op loopafstand van het centrum. Het is leuk om te zien hoe de buurt zich ontwikkelt in die 30 jaar.

Ik help mee binnen de belangenvereniging om op die manier iets terug te doen naar de buurt en de gemeenschap.

Florence Gaillard

secretaris

Ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk maar woon al bijna 40 jaar in Nederland en sinds 2015 in Leiden met mijn vrouw Judith. Lid zijn van de buurtbelangenvereniging is voor mij een manier om 'in te burgeren', om mijn buurt te leren kennen, leuke mensen te ontmoeten en een eigen, kleine bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de buurt. Groen in de wijk, veilig verkeer en vooral gezelligheid met mijn buurtgenoten vind ik belangrijk.

Brit van Ooijen

bestuurslid

Na 30 jaar "zwerven" woon ik sinds 2021 weer in Leiden met mijn man Frans. Wij vinden deze wijk heel fijn. Een goede sfeer, rustig maar toch vlakbij het mooie oude centrum, en dan ook nog redelijk dichtbij de zee, veel beter kan het niet.

Michiel Barendse

bestuurslid

Na een jaar verbouwen woon ik sinds juli 2021 in de oude Nijverheidsschool. Voor een van oorsprong Noordwijker zoals ik was Leiden altijd al ‘de stad’. Gezellig en divers, voor ieder wat wils. Het Haagwegkwartier kende ik tot voor kort niet, maar daar komt steeds meer verandering in. Ik ga mijn best doen om een steentje bij te dragen aan het versterken van gemeenschapsgevoel in de wijk. Binnen het bestuur zal dat vooral zijn door middel van het onderhouden van de sociale media en het bedenken van leuke activiteiten in de wijk!

Petra van Rijn

bestuurslid

Ik woon sinds eind 2019 aan de Haagweg samen met mijn man Pieter. Wat we vooral zo leuk vinden aan deze wijk, is het heterogene karakter: veel verschillende mensen, diverse achtergronden etc. Dat maakt de buurt 'rijk' en levendig. Ik wil me graag inzetten om de buurt nog fijner te maken en de mensen te verbinden.

IMG 5244
Wilt u op de hoogte blijven?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter.

Contact

bestuurhaagwegkwartier@gmail.com