Pasen in Speeltuin Westerkwartier en het is lente!

   

Het was dringen bij het hek van de speeltuin voor het paaseieren zoeken. En toen het hek open mocht gingen jong en oud op zoek naar eieren. Er waren heel veel eitjes verstopt, waaronder een gouden en een zilver ei. Wie zou dit jaar het gouden ei vinden…

   

Zou het de jongste zoeker zijn, nog in de kinderwagen? Of de oudste, onze buurtoma?

   

Nee, het zilveren ei werd gevonden door Rendy en het gouden ei werd gevonden door Fleur. Zij kregen daarvoor een mooie grote  chocolade paashaas.

   

Natuurlijk kregen alle kinderen naast chocolade eitjes ook allemaal een haasje. Na het zoeken mocht groot en klein een kleurplaat inkleuren. En kregen de kinderen wat te drinken.

    

Helaas waren de 20 eieren in de broedkast nog niet uitgekomen en konden we nog niet genieten van de kuikentjes. Maar binnenkort hopen we de kuikentjes te verwelkomen, hou de speeltuin dus goed in de gaten… Wel werd er een vogelschedeltje gevonden in de speeltuin. Zo zie je maar dat er in Speeltuin Westerkwartier van alles te vinden is…

   

En het is lente in onze buurt. Niet alleen merken we dat aan onze benauwdheid en kriebelende ogen van de berkenpollen. Onze hoofdpijn en het slechte slapen door die vervelende bomen, maar ook aan de gezellige zitjes met bloeiende bloemen voor de deuren in onze buurt.

   

En jawel, vandaag zijn er ook al weer zonnebrillen gespot! Kortom de zon mag de buurt weer komen opvrolijken!

 

Reacties

reacties