Pasen in Speeltuin Westerkwartier

1     2     3

Op eerste Paasdag was er in Speeltuin Westerkwartier weer het traditionele paaseieren zoeken. Ruim honderd kinderen kwamen enthousiast zoeken in de speeltuin. In het bijzonder naar het Gouden en Zilveren ei…

Gouden ei     Zilveren ei     knutselen 1

Daarna was er een knutselactiviteit. De kinderen konden o.a. een paashaas of paaskuiken knutselen. De mooiste creaties verschenen, door vaardige kinderhandje geknutseld, enthousiast geholpen door vrijwilligers en ouders.

Paasknutsels maken     Paashaas 1     Knuteslen 0

Natuurlijk werd er ook naar hartelust gespeeld in onze mooie speeltuin op deze zonnige Paasdag. En de ouders genoten van een drankje op het terras en de picknicktafels in de speeltuin. Ook de kinderen kregen natuurlijk wat te drinken. En konden hun gevonden eieren inwisselen voor heerlijke chocolade eitjes.

Prijs Gouden ei     Prijswinnaar gouden ei     Prijswinnaar Zilveren ei

Het Gouden Ei werd gevonden door Stan van der Pluijm, hij is 6 jaar. Hij kreeg een mooie grote chocoladehaas mee naar huis, overhandigd door Dick van der Weijden, de voorzitter van Speeltuin Westerkwartier. Het Zilveren Ei werd gevonden door David Zwaan, 7 jaar. En ook hij kreeg een heerlijke chocolade haas overhandigd door de voorzitter.

Bas David Zaaijer, jongste lid     knutselen 2     Paashaas 3

Het jongste speeltuinlid vandaag was Bas David Zaaijer, 2 weken oud. Kortom jong en oud genoten van deze heerlijke traditionele activiteit!

Paaskuiken     Knuteslen 0     4

Alle foto’s zien?

Ga dan naar de foto-emmer:

 http://s1383.photobucket.com/user/Haagwegkwartier/library/Pasen%20in%20Speeltuin%20Westerkwartier%202015?sort=2&page=1

en klik dan door naar de volgende pagina’s van het album (7 pagina’s totaal).

Westerkwartierlogo

Reacties

reacties