Opleveringsborrel Portaal en bewoners rond de speeltuin

Portaal opleveringsborrel01     Portaal opleveringsborrel04     Portaal opleveringsborrel10

Vandaag heeft Portaal een borrel gehouden voor de bewoners die rond Speeltuin Westerkwartier wonen. De afgelopen periode zijn hun huizen gerenoveerd door aannemersbedrijf  de Verduurzamers, met als uitvoerder Bas van As, in opdracht van Woningbouwvereniging Portaal. Een klankgroep van bewoners is over het hele proces in gesprek geweest met aannemer en Portaal.

Portaal opleveringsborrel07     Portaal opleveringsborrel19     Portaal opleveringsborrel16

Guus Willink van Portaal hield een korte speech waarin hij onder andere vertelde dat er 71 woningen zijn gerenoveerd. Deze 71 woningen betaan uit 19 verschillende typen woningen en ook de binnenkanten van de woningen waren heel divers. Portaal is erg blij dat de energielasten nu zijn verminderd en de woningen warmer en comfortabeler zijn geworden. Ook de daken en de kozijnen ogen nu weer mooi en fris.

Portaal opleveringsborrel31     Portaal opleveringsborrel13     Portaal opleveringsborrel28

Ook uitvoerder Bas van As hield een korte speech waarin hij vooral de bewoners bedankte en iedereen waarmee is samengewerkt. De klankbordgroepleden werden bedankt met een mooi bloemetje.

En waren hapjes en drankjes en de bewoners en medewerkers van Portaal en de aannemer gingen op informele wijze met elkaar in gesprek. Het was erg genoeglijk. En de goede verzorging was natuurlijk in handen van Maarten en Dick van Speeltuin Westerkwartier.

Portaal opleveringsborrel22     Portaal opleveringsborrel34     Portaal opleveringsborrel25Klik op de foto’s om ze groter te zien

Reacties

reacties