Kort nieuws van Speeltuin Westerkwartier, bestuursleden gezocht

Vervanging speeltoestellen

Binnenkort zullen er weer een aantal speeltuintoestellen worden vervangen. Dit omdat een aantal toestellen dit jaar is afgeschreven. Nieuwsgierig wat er wordt vervangen… Loop dan eens binnen in onze gezellige speeltuin!

Paaseieren zoeken

Op 1e paasdag, zondag 5 april is er weer paaseieren zoeken in Speeltuin Westerkwartier, georganiseerd door de speeltuin, om 13.00 uur.

pasen 2013014

 

Speeltuinvereniging Westerkwartier Ledenvergadering

Hier bij nodigt Speeltuin Westerkwartier haar leden uit aanwezig te zijn op de jaarlijkse ledenvergadering. Welke wordt gehouden op woensdag  25 maart 2015  om 20.00 uur. Kandidaat bestuursleden kunnen zich een half uur voor de vergadering aanmelden. Zaal   open om 19.30 uur

Speeltuin Westerkwartier zoekt nieuwe bestuursleden

Ergens in maart zal Speeltuin Westerkwartier weer zijn jaarlijkse ledenvergadering organiseren. De secretaris van het speeltuinbestuur treed dan af. Dus is Speeltuin Westerkwartier op zoek naar een nieuwe secretaris. Meld u aan bij de speeltuin. Ook zoekt het speeltuinbestuur een bestuurslid dat verantwoordelijk wil zijn voor de communicatie met de leden. In deze functie hou je de facebookpagina bij van Speeltuin Westerkwartier en je zorgt voor het goed lopen van het contact van de leden van Speeltuin Westerkwartier, je mailt de activiteiten naar de leden en bent aanwezig bij diverse activiteiten.

Voor meer nieuws over bovenstaande en andere activiteiten, hou onze website in de gaten.

Westerkwartierlogo

Reacties

reacties