Koninginnedag erg zonnig en erg gezellig!

   

Zonnig weer en zonnige gezichten in Speeltuin Westerkwartier met Koninginnedag. Onder het genot van een hapje en een drankje was het heerlijk toeven in de speeltuin.

 

De muziek van Piet zorgde voor een gezellige sfeer en er werd zelfs gedanst. De kinderen konden spelletjes doen zoals, koekhappen, grabbelen en een soort van flipperbak in de spetterplek.

   

Natuurlijk was het springkussen ook weer erg in trek. Er was, zoals altijd, het rad van avontuur en de kinderen konden hun spulletjes verkopen vanaf hun kleedjes.

   

Er waren overheerlijke pannenkoeken en de bekende heerlijke sate. En de kinderen die wilden werden geschminkt, daar was dus de hele dag een lange rij wachtende, maar uiteindelijk konden alle kinderen met de mooiste beschilderingen op gezicht en armen weer verder spelen.

   

Ook een geranium voor in je tuin of voor op je balkon was verkrijgbaar. En de burgemeester kwam langs met zijn gevolg. En vanzelfsprekend wilden velen met hem op de foto.

   

Jong en oud verblijdde hij met een gesprekje. En hij sprak zijn lof en bewondering uit voor de vrijwilligers die onze speeltuin tot een van de mooiste speeltuinen van Leiden maken.

   

We kunnen terugkijken op een geslaagd Koninginnedagfeest!

Reacties

reacties