Hallowe’en 2018 in Haagweg Noord druk bezocht en groot succes

          

Vandaag was er weer Hallowe’en in Haagweg Noord. De kinderen werden om 18.15 uur welkom geheten in Speeltuin Westerkwartier. Er stond een dikke rij kinderen met ouders te wachten voor de poort.

          

Eenmaal binnen werden de bezoekers getrakteerd op een theaterstuk van Inge en Goof. Het was weer spannend! Daarna mochten de kinderen met hun ouders door de speeltuin, die prachtig versierd was en waar een vreemde mist stroomde door de speeltuin. ook was er een lasershow.

          

Vervolgens gingen de bezoekers door de Spookgang, waar van alles te zien was, en er stonden ook een aantal enge griezels, die hen flink lieten schrikken. Vooral de weerwolf en de slager waren bijzonder griezelig.

          

Na deze spannende avonturen mochten de kinderen de buurt in om aan de deuren te gaan aanbellen en te vragen om snoep: “Snoep of je Leven”. Er werden zakken vol snoepjes verzameld.

          

Ook waren er versierde huizen te zien. Soms was er sprake van een waar spektakel voor een aantal huizen. De kroon spande Schimmelstraat nummer 2, daar was een heus piratenschip in de mist te zien, met woeste piraten. Ook was er spektakel in de Nicolaas Beetsstraat en de Genestetstraat. Maar ook in andere straten was het Hallowe’enfeest flink te beleven.

          

De jury heeft goed gekeken wie de prijs voor het mooiste huis mocht krijgen. Uiteindelijk was de uitslag van de beste 3 Hallowe’en huizen: Schimmelstraat 2 werd nummer 1, de gezamenlijke huizen in de Nicolaas Beetsstraat 19, 21 en 23 werden nummer 2 en nummer 3 werd de Genestetstraat nummer 61.

          

Als je vanavond door de buurt liep, zag je veel griezelige wezens, groepjes heksen waren op pad en af en toe schoot er een zombie of een mummie langs je heen. Er klonken griezelige geluiden uit sommige straten. En snoep werd uitgedeeld door bewoners die open deden, maar die soms ook heel erg griezelige bewoners bleken te zijn.

          

Hallowe’en, georganiseerd door de vrijwilligers van Speeltuin Westerkwartier, werd dit jaar druk bezocht en was een groot succes. De foto’s bij dit stukje zijn er slechts een paar van de 148 foto’s die we hebben gemaakt.

Klik op de foto’s om ze groter te zien. Voor een meer volledige indruk van Hallowe’en kun je hieronder de link kopiëren en in je zoekbalk plakken. Daar zijn alle 148 foto’s te zien.

Voor alle foto’s: https://ibb.co/album/gH3FVa

Reacties

reacties