Burendag / buurtfeest op 26 september, doe mee!

Burendag

Kom naar het Haagweg Noord Buurtfeest!

Na de sloop en nieuwbouw in Haagweg Noord de buren leren kennen… Dat kan op Burendag 2015! Feestje met de buurt… kom naar op Burendag 2015 in Haagweg Noord!

Waar en wanneer:

Kom op 26 september van 10.00 tot 20.00 uur naar de Genestetstraat en de Ten Katestraat!

Georganiseerd door Stichting Leiden-Helpt, in samenwerking met de Belangenvereniging Haagwegkwartier en Speeltuin Westerkwartier.

Wat: Buurtfeest met een fancyfair met muziek en een DJ

Wat is er te doen:

Ballonfiguren maken, ballen gooien, touwtje trekken, enveloppen trekken, knutselen, schminken, nagels versieren, rad van fortuin, springkussens, koffie en thee, ouderwetse kinderspelen, kleedjesmarkt voor kinderen, buurtmarkt, uitslag van de fotowedstrijd en nog veel meer!

En om 18.00 uur een buurt Buurt Barbecue!

Neem uw eigen BBQ en groente en vlees mee en kom naar de Genestetstraat om gezellig met elkaar te barbecuen. Tijdens een hapje en een drankje kun je nader kennis maken met je buren.

Ook zal er de hele dag gelegenheid zijn om met elkaar kennis te maken met een heerlijk kopje koffie of thee.

Tevens een mooie gelegenheid om als buren elkaars talenten te leren kennen en te benutten. In deze tijden van bezuinigingen en crisis, is een goede buur beter dan een verre vriend.

Aarzel niet en doe mee! Vul het strookje in die u vindt op de flyer die u in uw brievenbus heeft gehad, en gooi dit in de brievenbus van de Genestetstraat 55. Geen flyer gehad, vraag ‘m op bij onderstaand telefoonnummer.

Voor wie: Alle bewoners van Haagweg Noord van jong tot oud, opgeven verplicht.

Kosten: Gratis

EHBO aanwezig!

Meer informatie: www.leiden-Helpt.nl en www.haagwegkwartier.com (voor de fotowedstrijd) of telefonisch: 0718889009 (tijdens kantooruren).

Let op: in verband met deze burendag / buurtfeest vragen we de bewoners auto’s deze dag niet te parkeren in de Ten Katestraat en de Genestetstraat. De Genestetstraat wordt vanaf nummer 43 tot aan de Ten Katestraat geheel afgesloten voor al het verkeer, de Ten Katestraat wordt geheel afgesloten, doorgang is alleen voor hulpdiensten. Dit vanaf 8.00 uur tot 21.00 uur op deze zaterdag. Hartelijk dank voor uw medewerking.

3 logo's in een

Reacties

reacties