Activiteiten Stichting Leiden Helpt in Haagweg Noord

Staan u en uw  kind(eren) al ingeschreven bij Stichting Leiden Helpt? De volgende activiteiten gaan plaatsvinden in onze speeltuin:

Vaderdag

Vaderdag nadert heel rap en de kinderen willen natuurlijk net als met moederdag een kadootje maken, nou dat kan natuurlijk. In speeltuin Westerkwartier in de Ten Katestraat organiseren wij weer een kindermiddag op woensdag 17 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Deze middag kunnen de kinderen een leuk kadootje zoals bijvoorbeeld een stropdas of bloempotje met zaden. Deze activiteit is gratis voor de ingeschreven kinderen en 2 euro per niet ingeschreven kind. Ook deze dag zullen wij wat lekker gaan eten met de kinderen. Wat is nog een kleine verrassing.

bingo

Bingo

3 juli 2015 van 19.00 tot 22.00 uur in Speeltuin Westerkwartier:  Deze avond is er Bingo vanaf 19.30 uur in speeltuin Westerkwartier, de mensen die staan ingeschreven mogen hier gratis aan deelnemen, er zijn totaal 8 ronden en 24 prijzen, het aantal deelnemers is maximaal 70, dus geef je op tijd op. Koffie en thee worden u aangeboden door Stichting Leiden-helpt, staat u niet ingeschreven dan kunt u voor 5 euro pp ook deelnemen aan deze bingo.

Avontuurlijke activiteit met slapen in Speeltuin Westerkwartier

kampvuur

Op 31 juli beginnen wij laat aan de dag, vanaf 13.00 uur is het verzamelen bij speeltuin Westerkwartier aan de Ten Katestraat. Er gaat gestart worden met een leuke vossenjacht. De kinderen worden deze afsluiting vermaakt met van alles, een pyjama meenemen is dan ook geen overbodige luxe, de leeftijden zijn vandaag van 8 jaar tot 16 jaar.

Wat gaan we doen wilt u het nu weten… nou daar gaan we:

We beginnen met een vossenjacht door de wijk, natuurlijk gaat ieder groepje onder begeleiding van een vrijwilliger op zoek naar de 10 vossen die overal kunnen zijn, iedere vos heeft een aanwijzing naar de volgende vos.

Nadat we weer allemaal terug zijn in de speeltuin staat de BBQ al klaar en kan er worden aangevallen, na de BBQ gezellig om het kampvuur en spannende verhalen vertellen waarna het bij goed weer buiten in tenten word geslapen, bij regen of sneeuw dan slapen we binnen in het clubhuis.

Zodra de zon opkomt en iedereen weer wakker is staat het ontbijt klaar, om 9.30 uur mogen papa of mama weer komen om de kinderen op te halen.

Ook dit is weer gratis voor de ingeschreven kinderen, de overige betalen 5 euro per persoon.

Leiden Helpt organiseert ook activiteiten elders in Leiden en omgeving. Kijk hiervoor op de site of op de facebookpagina van Stichting Leiden-Helpt.nl

Logo Stichting Leiden-HelptWesterkwartierlogo

Reacties

reacties