Nieuwe buurtbeheerder van W.B.V. de Sleutels in Haagweg Noord

Peter van der Tuin
Peter van der Tuin

Vandaag was er gelegenheid tot afscheid nemen van onze oude buurtbeheerder Aletta Heijboer en je kon kennis maken met Peter van der Tuin, de nieuwe buurt beheerder van Woningbouw Vereniging de Sleutels.

Aletta in gesprek met een huurder
Aletta in gesprek met een huurder
Huurder uit Haagweg Noord maakt kennis met Peter
Huurder uit Haagweg Noord maakt kennis met Peter

Er was een hapje en een drankje in Vogelvlucht. Een aantal bewoners kwamen naar deze gelegenheid. Aletta en Peter beantwoordden nog diverse vragen van bewoners.

Peter van der Tuin is 27 jaar en woont in Leiden. Hiervoor was hij politieagent. Nu is hij de wijkbeheerder voor Haagwegkwartier, zowel Haagweg Noord als Haagweg Zuid en ook het gebied rond de Cornelis Schuijtlaan en de Churchilllaan.

Voor de taken van Peter, kijk op het interview met Aletta, eerder op deze site. Nu is Peter tijdelijk nog te vinden in de wijkpost in de Seringenstraat 19. Maar er wordt gewerkt aan een wijkpost in de wijk. Deze komt misschien wel in de Willem Klooslaan, maar dat horen we nog.P1040724

Van Aletta werd afscheid genomen door Haagweg Noord met een aandenken voor Aletta van de buurt, een dvd met foto’s van de buurt en van Aletta aan het werk.

We wensen Aletta veel succes in haar nieuwe baan als Planner en Peter veel succes als wijkbeheerder!

Reacties

reacties