KORT NIEUWS

Haagwegsoap.

Uitrit Haagweg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 18 november stopte er een busje van de gemeente bij de ‘pastorie’ op de Haagweg. Er werden palen uitgeladen en in de grond gezet voor de uitrit. 

Deze uitrit moest en zou er een tijdje geleden komen, ondanks protest van omwonenden. Nadat de vergunning verleend was, heeft de gemeente de uitrit aangelegd. De bewoner van de ‘pastorie’ wil zijn terrein afsluiten met een hek. Hiervoor heeft hij vergunning aangevraagd. Zo ver bekend is de vergunningsaanvraag ingetrokken.

Hierna werden er door de gemeente struiken en planten voor de uitrit geplaatst. Na een tijdje zijn deze weer weggehaald. Nu zijn er palen gezet en de volgende dag verwijderd.

Wie heeft een verklaring hiervoor? Overigens wordt de uitrit nog steeds niet gebruikt.

Herinrichting

j16-werk-in-uitvoeringIn de komende weken wordt er gewerkt in de Da Costastraat tussen de Toussaintkade en de Ten Katestraat. Eerst worden de bomen gekapt en daarna starten de herinrichtingswerkzaamheden.

Het kruispunt Da Costastraat /Toussaintkade is nu weer open. Het kruispunt Ten Katestraat/ Da Costastraat wordt naar verwachting in de week van 9 december afgesloten.

brief

Reacties

reacties