ONTMOETING met Line Kofoed in de Leonarduskerk.

Zoals velen van u ongetwijfeld gemerkt hebben, is de verbouwing van de Leonarduskerk op de Haagweg gereed. Ik zag dat er nieuwe ramen geplaatst werden en ook dat er een reclamebord aan de kerk bevestigd werd. Dit prikkelde mijn nieuwsgierigheid naar hoe de kerk er nu van binnen uitziet en wie de nieuwe huurders van de kerk zijn. Vandaar dat ik een afspraak gemaakt heb voor een interview met Line Kofoed, één van de eigenaren van het bedrijf: Budget Phone Company.

Bij binnenkomst valt meteen op dat de kerk één grote, lichte ruimte is. In deze ruimte zitten drie medewerkers achter hun computers. Op de plaats van het vroegere altaar staan nog een bureau en een gezellig zitje. Alles ademt rust en een relaxte sfeer uit.

Line vertelt, dat het bedrijf sinds 1996 bestaat. Het bedrijf is 10 jaar gevestigd geweest op de Baanderij in Leiderdorp. Budget Phone Company is een telecombedrijf, dat telefoonkaarten verkoopt en bellen via internet mogelijk maakt. Volgens Line kan je op deze manier heel voordelig telefoneren naar nummers in binnen-en buitenland.

In de kerk is de telefonische klantenservice gevestigd. De helpdesk geeft gelijk antwoord op vragen van gebruikers en is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. De telefoonkaarten zijn niet in de kerk te koop, maar wel verkrijgbaar op 20.000 plaatsen in heel Nederland.

Line vertelt, dat zij erg blij is met deze nieuwe locatie. De kerk biedt een grote, lichte ruimte voor alle medewerkers en geen afgesloten kantoorruimtes. Dit bevordert het onderlinge contact. De kerk staat op een mooie plek in Leiden bij de Oude Rijn en is goed te bereiken met fiets en brommer. Ook vertelt zij goed contact te hebben met de naaste buren.

Tot slot geeft Line aan dat zij lid wil worden van de Belangenvereniging Haagwegkwartier en deze website wil sponsoren. Uiteraard zijn wij hier blij mee.

Wilt u meer informatie over wat Budget Phone Company te bieden heeft, kijk dan op de website www.budgetphone.nl

Leonarduskerk

Leonarduskerk interieur

Reacties

reacties