Buurtbarbecue erg gezellig en een groot succes!

bbq1  bbq5  bbq6

Studentenvereniging Minerva heeft afgelopen zaterdag een barbecue georganiseerd voor onze buurt op het lustrumterrein (voormalig ROC). Veel buurtbewoners zijn ingegaan op de uitnodiging.

bbq10  bbq4  bbq9

De zon scheen en het eten was erg lekker. De leden van Minerva hebben de bewoners van onze buurt rondgeleid over het feestterrein in opbouw. Wat opviel is dat er heel hard wordt gewerkt door voornamelijk vrijwilligers aan een mooie locatie voor de lustrumfestiviteiten.

bbq0  BBQ 14  bbq7

Voor veel bewoners was deze buurtbarbecue een gelegenheid om weer eens ontspannen met elkaar bij te praten. En natuurlijk met de Minerva-leden kennis te maken.

bbq12  bbq2  BBQ 14

Er werd veel gelachen en gesmuld. De organisatiecommissie van Minerva werd voorgesteld door de voorzitter die een korte toespraak hield. Applaus volgde.

bbq11 BBQ 15

Het was een geslaagde middag, een leuke kennismaking met Minerva en onze buurt. En vooral goed verzorgd en lekker eten!

(Klik op de foto’s om ze groter te zien)

Alle buurtbewoners zijn uitgenodigd voor de opvoering van de Lustrum Musical. Op 3 juli  van 14.00 tot 16.00 uur wordt de musical speciaal voor buurtbewoners opgevoerd. Gratis kaarten te reserveren via extern@lustrumminerva.nl. Meer informatie over het lustrum van Minerva op www.lustrumminerva.nl.

 

 

 

Reacties

reacties