Samen thuis, samen uit op 3 oktober

Bericht van de 3 October Vereeniging:

Zoals u wellicht vanuit de media heeft vernomen gaat de viering en herdenking van Leidens Ontzet er dit jaar ten gevolge van het COVID19 virus heel anders uitzien dan andere jaren. Een deel van de viering zal verplaatst worden naar de wijken.

Samen thuis, samen uit, hoe gaat dat er uit zien?

Dit jaar gaat de 3 October Vereeniging met de Rijdende Geus de wijken in. In ons mobiele Servicepunt kunnen onze leden en andere geïnteresseerden terecht voor merchandise-artikelen, vragen over de viering of inschrijving van evenementen.

Ook willen we een deel van de hutspotmaaltijd voor onze leden uitreiken in de wijken, zodat deze hutspot in kleine groepjes in de wijken gegeten kan worden. We willen kleinschalig straattheater in de wijken organiseren en de wijken vragen mee te doen met onze Rood-wit wedstrijd: welke wijk is het mooist in rood en wit versierd?

Samen organiseren we een veilig en leuk feest!

Een succesvolle kleinschalige viering van Leidens Ontzet in de wijken kunnen wij alleen maar organiseren als wij daarbij de medewerking krijgen van mensen uit de wijken. Wie wil helpen om deze viering tot een succes te maken? Er wordt hulp gezocht voor het meedenken bij het opstellen van het programma en voor het leveren van mankracht, vrouwkracht én natuurlijk ook kinderkracht.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om samen met u en de bewoners van uw wijk deze uitdaging aan te gaan.

Wie wil zich inzetten voor dit feest en lid worden van een werkgroep van het Haagwegkwartier? Aanmelden voor 20 augustus: bestuurhaagwegkwartier@gmail.com

Reacties

reacties