Talkshow energietransitie Zuid-West

In april en mei organiseert de gemeente Leiden elf online talkshows over energietransitie. Waar staan we en welke plannen zijn er in jouw wijk over het opwekken van energie, alternatieven voor aardgas en het besparen van energie? Dinsdag 20 april 2021 is Leiden Zuid-West aan de beurt. Energietransitie is een actueel onderwerp, Leiden is hier volop mee bezig. Hoe dat er in 2050 concreet uit komt te zien, wordt samen met bewoners en ondernemers bepaald.

De talkshows staan onder leiding van Gideon Roggeveen. Lokale experts komen aan het woord, zoals de wijkambassadeurs duurzaamheid en ondernemers of bewoners die al volop aan de slag zijn met hun woning of bedrijfspand. De talkshow is het startschot voor een gespreksronde door de stad, waarin van gedachten wordt gewisseld over energietransitie. Tijdens de talkshow kunt u uw vragen live in de uitzending stellen.

Volg de livestream op dinsdag 20 april om 20:00 uur via YouTube (www.youtube.com/leidencitycouncil) De uitzendingen zijn hier ook terug te kijken. Meer informatie is te lezen op gagoed.nl/talkshows

Reacties

reacties