Kort nieuws

ondergrondse containersOndergrondse vuilcontainers.

Van 27 tot 31 oktober worden op verschillende plaatsen in de buurt ondergrondse vuilcontainers geplaatst. Deze containers worden later in gebruik genomen. Bewoners voor wie deze containers bedoeld zijn, krijgen een brief met een containerpas en een handleiding.

Tijdens de werkzaamheden kan op de aangeven plaatsen niet geparkeerd worden. Klik hier  voor de brief van de gemeente.

 

enqete honden 3Hondenbeleid.

De gemeente Leiden wil betere en duidelijke regels opstellen voor honden. Veel mensen zijn gesteld op hun trouwe viervoeter. Voor anderen betekenen loslopende honden en hondenpoep veel ergernis. Via een enquête kunt u uw mening geven.  Klik hier.

 

 

bord parkeerautomaat
bord parkeerautomaat

Betaald parkeren.

Op 16 oktober heeft de gemeenteraad ingestemd met de uitbreiding van betaald parkeren in een groot deel van de stad. Er is besloten dat met één vergunning in de hele schil rondom de binnenstad geparkeerd kan worden. Het college gaat de volgende onderwerpen verder uitwerken; variatie in tijden, een gebruiksvriendelijke bezoekersregeling, werknemersvergunning en parkeren in de buurt van winkels in de schilwijken. De uitwerking van deze onderwerpen zal aan het eind van dit jaar voorgelegd worden aan de gemeenteraad. Medio 2015 zal de uitvoering starten. Meer weten? Zie de website van de gemeente.

 

hallowe'en

 

 

Reacties

reacties