KORT NIEUWS

wessyDieven in het Haagwegkwartier.

Ook in onze buurt zijn dieven actief geweest. Er is 20 meter zink gestolen van een dak van een woning. Ook is er schade toegebracht aan de daklijst. Graag uw aandacht hiervoor. Laten we allemaal goed uitkijken en de politie waarschuwen als we iets verdachts zien.

Lustrumfeest Minerva.

De aanvraag voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor het houden van het lustrumfeest ligt  ter inzage. U kunt uw zienswijze op deze vergunningaanvraag tot 20-2-2014  indienen. omgevingsvergunning minerva

j16-werk-in-uitvoeringHerinrichting.

Op 20 januari start de herbestrating van de Oltmansstraat. Er kan hier dan niet geparkeerd worden. brief bewoners fase2b oltmanstraat (2)

 

Café Haagweg/de Genestetstraat.

waterpijpHet bord te huur is weg en er wordt  gewerkt in het café. De redactie heeft gehoord dat hier een Turkse pizzabakker met een Shisha lounge komt. Een Shisha lounge is een plaats waar je waterpijp kunt roken. Buurtbewoners doen navraag of hiervoor een vergunning afgegeven is.

 

Politieke avond.

Op 5 maart organiseert Belangenvereniging Haagwegkwartier een politieke avond voor bewoners. Vertegenwoordigers van  politieke partijen zullen hun visie geven op problematiek in de buurt. Deze avond is in speeltuin Westerkwartier van 20.00 uur tot 22.00 uur. Gratis toegang voor alle buurtbewoners.

 

 

 

 

 

Reacties

reacties