KORT NIEUWS

Bewonersavond herinrichting 2j16-werk-in-uitvoeringBewonersavond herinrichting

Op 25 september kwamen veel buurtbewoners naar de informatieavond over de herinrichting. Op grote kaarten was de volgorde te zien waarin de herinrichting zal plaatsvinden. Aan vertegenwoordigers van de gemeente en van de aannemer Van Eijk Infra-en Milieutechniek konden vragen gesteld worden. Ook was het mogelijk om gesignaleerde problemen op papier te zetten. De gemeente en de aannemer zullen hiernaar kijken.  Bezoekers konden informatie op papier meenemen.

Volgens het plan wordt er gestart met het aanleggen van een terrein voor opslag en parkeergelegenheid tijdens herinrichting (ongeveer 40 parkeerplaatsen) op de hoek van de Potgieterlaan en de Toussaintkade. Op 21 oktober kan dan gestart worden met de feitelijke herinrichting. De planning is dat het project medio juli 2014 afgerond zal zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden. Nu maar hopen dat we geen strenge winter krijgen.

De gemeente zal nog een bewonersbrief met informatie laten bezorgen, zodat alle bewoners ge√Įnformeerd zijn. Tijdens de herinrichting zal de aannemer de bewoners informeren.

Bewonersavond herinrichting 4

Bewonersavond herinrichting 3

Bewonersavond herinrichting 1

 

 

 

 

ROC-terrein.

Op 30 september wordt er gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van het sociaal pension en een deel van de ROC-gebouwen. Voor de bewonersbrief klik hier.

Reacties

reacties