KORT NIEUWS

Herinrichting.

Op 15 mei heeft de raadscommissie Ruimte en Regio de inspraakreacties van een aantal buurtbewoners gehoord. De buurtbewoners uitten hun bezwaren tegen de geplande parkeerplaatsen achter de ‘Stadsjonker’, tegen de inrichting van de Da Costastraat, tegen het parkeren langs de huizenkant aan de Toussaintkade en tegen  de inrichting van het parkje. De commissie besloot een bezoek aan de buurt te brengen, alvorens een beslissing te nemen over de kredietverstrekking. Helaas zal dit pas na de zomervakantie plaats vinden. De uitvoering van het plan kan dan ook niet in het derde kwartaal van dit jaar starten.

6 juni informatiemarkt.

Op woensdag 6 juni is er een informatiemarkt in De Waag van 14.00 uur tot 21.30 uur. Op deze markt kunt u vragen stellen over de toekomstige verkeersstructuur zoals de Ringweg Oost, de parkeergarages, de Rijnlandroute, het openbaar vervoer en verbeteringen voor het fietsverkeer.

 Koken voor je buren.

In de laatste Ontmoeting staat informatie over dit initiatief. In de maand juni willen acht Leidse thuiskoks iedere dag een gerecht aanbieden. Zie www.thuisafgehaald.nl

 

Reacties

reacties