Kort Nieuws

logo Belangenvereniging

De Belangenvereniging Haagwegkwartier is in overleg met de gemeente over de samenstelling van de stuurgroep, die ervoor moet zorgen dat het Convenant uitgevoerd wordt. Binnenkort hierover meer nieuws.

In de week van 15 tot en met 20 maart is de landelijke opschoondag. Een werkgroep van de Belangenvereniging is bezig om deze actie voor onze buurt te organiseren. Het doel is een opgeruimde buurt zonder zwerfvuil. De gemeente ondersteunt deze actie ondermeer door het leveren van materialen en door het extra ophalen van vuil.

Op woensdag 17 maart zijn er activiteiten voor kinderen. Op zaterdag 20 maart hopen wij met heel veel bewoners de buurt op te schonen. Meer informatie krijgt u binnenkort, maar noteer alvast deze data in uw agenda.

schone straat 2

De laatste nieuwbouwwoningen van de woningbouwvereniging “De Sleutels” worden binnenkort opgeleverd. Er wordt ook hard gewerkt aan de buitenruimte.  Over de inrichting van het pleintje aan de Genestetstraat hebben “De Sleutels” en de gemeente bij de omwonenden een bewonersbrief bezorgd.

De meeste woningen van de woningbouwvereniging “Portaal”staan inmiddels leeg. De sloopwerkzaamheden starten in april. Voor die tijd zullen de huizen in de aanrijdroute geschouwd worden. Dit alles staat vermeld in de nieuwsbrief.

Binnenkort zal gestart worden met de aanleg van de toegangsweg naar het nieuwbouw project “In de Hoven”.  Dit bouwverkeer zal dan geen gebruik meer maken van de Potgieterlaan.

In het buurtcentrum Vogelvlucht worden maaltijden voor 55+ georganiseerd. Klik hier voor meer informatie eettafel.  Ook is het mogelijk om hier hulp te krijgen bij het invullen van formulieren.

bord

Reacties

reacties