Kort Nieuws

Herinrichting.

De aanwezigen op de bewonersavond van 22 juni 2011 hebben deze week een samenvatting van de vragen/opmerkingen en antwoorden gekregen. Hierin staan ook enkele aanpassingen in het ontwerp. U kunt de samenvatting bewonersavond herinrichting hier lezen.

Deze week wordt het Voorlopig Ontwerp behandeld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders. De gemeente informeert hierna de buurtbewoners en de omwonenden van het parkje per bewonersbrief, zodat bekend is wanneer en hoe eventueel bezwaar gemaakt kan worden (zienswijze indienen).

Actie meer kleur in de buurt.

In de straten zullen nieuwe bomen geplant worden. De Belangenvereniging zou naast dit groen graag wat meer kleur zien in de buurt. Dit zou kunnen door bloeiende planten. Deze plantjes kunnen in de boomspiegels geplant worden en misschien kunnen er ook wat bloembakken komen.

De Belangenvereniging is op zoek naar mensen, die mee willen denken over dit plantenplan en over een kostenbegroting.  Als we een keer vergaderen en dan wat taken verdelen, hoeft dit niet al te veel tijd te kosten.  U kunt zich hiervoor opgeven bij m.heijboer@haagwegkwartier.nl. Vermeld dan even welke avond van de week u het beste schikt om bij elkaar te komen.

Morgen 22 oktober wordt het mooi weer. De Belangenvereniging rekent dan ook op veel buurtbewoners, die komen helpen om de buurt schoon te maken. We verzamelen om 14.00 uur in de speeltuin.

Reacties

reacties