Kort nieuws

  • In de week van 8 november beginnen de sloopwerkzaamheden van het Sportpark Boshuizerkade. Het bouwverkeer rijdt vanaf de Haagweg via de Boshuizerkade naar de zuidelijke sportvelden. De wijk uit gaat via de Telderskade. Er zal dus weer meer bouwverkeer zijn in het Haagwegkwartier en de verkeerssituatie wordt weer gevaarlijker.
  • In verband met het vele vrachtverkeer in de buurt ontvingen we van Van André van Dijk, de veiligheidscoördinator,  de volgende waarschuwing.Vrachtauto’s hebben een aantal ‘dode hoeken’. Dit betekent dat de bestuurder niet alle voetgangers, fietsen en brommers kan zien. Opletten dus. De volledige tekst en extra informatie kunt u hier downloaden. dode hoek
  • Op woensdag 3 november heeft wethouder Roos van Gelderen met hulp van Bob de Brouwer het Centrum voor Jeugd en Gezin Zuid-West geopend. Het adres is Vijf Meilaan 20a (het consultatiebureau is hier al jaren gevestigd).  U kunt hier met alle vragen over opgroeien en opvoeden terecht. Voor meer informatie zie www.cjgleiden.nl .
  • Op 24 november van 10.00 uur tot 11.15 uur is er een bijeenkomst op dit CJG over het belang van buitenspelen. Opgeven hiervoor kan bij de CJG-balie of via mai@kind-en-natuur.nl.
  • De Belangenvereniging Haagwegkwartier houdt op 15 november haar algemene ledenvergadering.

Reacties

reacties