Help een student aan woonruimte

De woningmarkt voor (internationale) studenten en starters is krap en kamerprijzen in studentensteden rijzen de pan uit. Het platform Hospi Housing helpt om dit probleem deels op te lossen door studenten en gastgezinnen aan elkaar te koppelen.

Hoe werkt het?

Hospi Housing zoekt Leidse huishoudens die een kamer in huis over hebben en die ze willen verhuren aan een (internationale) student. Dit aanbod koppelen ze aan de vraag van studenten op zoek naar een kamer.

Meerwaarde

Met het in huis nemen van een internationale student draagt u actief bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Vaak levert het voor zowel de student als het gastgezin een echte meewaarde op om elkaars wereld te leren kennen. Dat geldt natuurlijk voor internationale studenten, maar ook voor de leefwereld van jongeren. Regelmatig worden er ook echte vriendschappen opgebouwd! Bovendien kunt u er tot € 5.668,- belastingvrij per jaar mee verdienen.

Meer weten of aanmelden?

Ga naar www.hospihousing.nl en lees de enthousiaste verhalen van zowel gastgezinnen als studenten. U kunt zich daar ook aanmelden.

Reacties

reacties