World Cleanup Day: zaterdag 18 september

Helpt u mee op zaterdag 18 september om het Haagwegkwartier zwerfafval-vrij te maken? Samen het verschil maken, dat is waar World Cleanup Day om draait. Nederland Schoon en de Belangenvereniging Haagwegkwartier steunen dit mooie initiatief van de Plastic Soup Foundation. Wat kunt u doen?

Alle beetjes helpen: als een paar mensen hun straat van zwerfafval ontdoen, zijn we al een heel eind! Knijpers kunnen bij de speeltuin worden geleend. Trek stevige (tuin-)handschoenen aan en neem een vuilniszak mee. Wist u dat het ook erg goed werkt als u uw kinderen erbij betrekt, ook zij worden dan meer bewust van de effecten van zwerfafval! En doe het vooral samen met een paar buren, heel gezellig!

Zwerfafval staat al jaren in de top drie van ergernissen. Samen opruimen levert een schonere omgeving op en een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen een bijdrage kan leveren! Een goede reden om elkaar zoveel mogelijk bewust te maken van de effecten van zwerfaval en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Helpt u mee op 18 september om het Haagwegkwartier zwerfafvalvrij te maken? Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

zwerfvuil rapen

Reacties

reacties