Kort Nieuws

Boshuizerkade en Ter Haarkade

Heeft u ideeën voor de herinrichting van de Boshuizerkade en Ter Haarkade als 30 km zone? Wilt u uw mening geven over een veilige weg voor fietsers? Kom dan woensdag 11 juli om 17.00 uur naar de BuurtOntmoetingsPlek op de Willem Klooslaan.

 

 

Speeltuin Westerkwartiet bestaat 90 jaar.

Op zaterdag 25 augustus van 12 tot 17 uur  is het groot feest voor de kinderen in de speeltuin. Activiteiten: schminken, glitterttattoo’s, ballongoochelaar en meer. Gratis voor leden; 5 euro per kind voor niet-leden.

Verkamering.

De gemeente heeft een stop ingevoerd op het verkameren van woningen tot uiterlijk juli 2019. Er zullen nieuwe regels komen. Als er dus in uw straat een woning verkamerd wordt in de komende tijd, betekent dit dat hier geen vergunning voor verleend is. U kunt de illegale verkamer melden bij de gemeente. De Belangenvereniging blijft ook graag op de hoogte. brief verkamering

Diner Jesse en Rose

Misschien is het al opgevallen dat de Diner op de Haagweg gesloten is. Volgens de facebookpagina is dit een tijdelijke sluiting. De eigenaar Ferry heeft niet kunnen werken vanwege ziekte. Daarom hebben zij besloten om op wereldreis te gaan. Het is de bedoeling om na de feestdagen in december weer open te gaan.

Opening van de Ruigte

 

Reacties

reacties