Kort Nieuws

De Verleyding.

De omgevingsvergunning voor het appartementencomplex de Verleyding is verleend. Er worden 112 appartementen gebouwd. De aanvraag is te bekijken op de website van de gemeente: Lucebertstraat 0.

Op de tekeningen is niet te zien of er wel of niet een fietspad achter het gebouw komt.

 

 Burgertop project, L750.

Heb jij dromen voor Leiden? En wil jij deze graag waar maken? Laat je horen tijdens de burgertop! Je gaat met stadsgenoten in gesprek over jouw ideeën, wensen en dromen voor de stad om deze vervolgens samen met andere deelnemers uit te voeren.

Hoe het werkt:

  1. Je meld je aan voor een huiskamergesprek als gespreksleider of deelnemer op de website www.leideningesprek.nl/contact.
  2. Je voert een huiskamergesprek met 8 tot 10 vrienden/buren/collega’s of mensen die net zo enthousiast zijn over het project als jij! Tijdens dit huiskamergesprek bespreken jullie al jullie wensen en dromen voor Leiden.
  3. Je krijgt een uitnodiging voor de burgertop van 22 maart in de Stadsgehoorzaal. Hier bedenk je concrete plannen en ideeën voor de eerder besproken onderwerpen in de huiskamergesprekken.
  4. En met zijn alle geven we een vervolg aan deze ideeën en plannen!

Wil jij mee doen aan dit project? Neem dan een kijkje op de website www.leideningesprek.nl en meld je aan!

Nieuwplaatz, voorheen Praktijkschool en daarvoor Arendhorstschool.

praktijkschool

De gemeente is in een vergevorderd stadium om dit pand en grond te verkopen. Volgens een gebruiker moeten zij dit pand over een half jaar verlaten. Volgens de gemeente komen er appartementen op deze plek. Hiervoor zal een omgevingsvergunning aangevraagd moeten worden. Zo gauw het ontwerp toonbaar is, zal de koper een informatieavond houden voor de buurt/omwonenden. Wij houden u op de hoogte.

 

 

 

Reacties

reacties