Wijkambassadeur Leiden Zuid-West stelt zich voor

“Bezig zijn met duurzaamheid is leuk en zeker niet saai!”

“Mijn naam is Bart Groeneweg, woonachtig op de Vrijheidslaan, en ik ben de wijkambassadeur in Leiden Zuid-West voor GaGoed. Klimaatverandering biedt grote uitdagingen, maar ook grote kansen. Door samen met mijn buurtgenoten in Zuid-West te kijken naar welke duurzaamheidsmaatregelen ze kunnen treffen, wil ik hen helpen woningen te verduurzamen en te besparen op de energierekening.

Ik begrijp dat veel mensen het te druk hebben om alles goed uit te zoeken over bijvoorbeeld verschillende isolatiemogelijkheden of welk zonnepaneel nou het beste is om te kiezen. Door middel van het geven van presentaties en het langs gaan bij mensen in de wijk wil ik ze van goede informatie voorzien. Bovendien leveren veel duurzame maatregelen een veel beter rendement dan je spaarrekening en kan je ook gebruik maken van de vele subsidies zowel van de gemeente als de overheid. Er is tot wel 50% subsidie mogelijk. Hier kan ik over informeren en bij assisteren.

Echt, bezig zijn met duurzaamheid is leuk en zeker niet saai. Ledverlichting is tegenwoordig erg mooi en de snelste productieauto is nu elektrisch. Investeren in duurzame maatregelen is goed voor het milieu en de portemonnee.”

Ga Goed en doe mee! Neem eens een kijkje voor allerlei tips op: gagoed.nl/wijkambassadeurs/wijk/leiden-zuid-west/

Hulp nodig? Bart is bereikbaar via goedzuidwest@gmail.com

Bron: GaGoed Leiden

Reacties

reacties