Politieke avond in het Haagwegkwartier

Dcollage politiciWoensdagavond 5 maart zat de zaal van de speeltuin vol : buurtbewoners, politici en hun supporters.  Om 20.00 uur opende John Kroes de avond. Hij stelde de aanwezige politici voor aan het publiek. John had over iedereen kort iets te melden. Zo vertelde hij over Dick de Vos (lijsttrekker van de Partij voor de Dieren) dat Dick politicus van het jaar 2010 in Leiden was.

Hierna werd over 4 stellingen de mening van de politici gevraagd. Deze stellingen werden verduidelijkt met foto’s en filmpjes. Vooral de filmpjes over vreemd parkeren en de drukte op de Haagweg vielen bij het publiek in de smaak. De politici gaven hun mening over de onderwerpen van de stellingen. Benieuwd naar de stellingen en de meningen van de politici? klik dan hier

Hierna konden de aanwezigen vragen stellen. Veel bewoners gaven er de voorkeur aan om na het officiële gedeelte met de politici te spreken.

Een geslaagde avond. De Leidse politici hoorden welke issues in het Haagwegkwartier spelen en de bewoners hoorden de mening van de politici, zodat zij op 19 maart weten op welke partij zij willen stemmen.

De politieke partijen werden vertegenwoordigd door:

D66  Fleur Spijker                                        Groen Links  Jos Oltshoorn

Stadspartij  Joost van Breukelen              Leefbaar Leiden  Tomas Kok

Christen Unie Mart Keuning                      Partij voor de Dieren Dick de Vos

P.v.d.A   Gijs Holla                                        VVD  Margreet van Wijk

SP   Antoine Theeuwen                                CDA  Roeland Storm

 

LOGO Website HWK nieuw

 

klik hier om foto’s te zien

Reacties

reacties