KORT NIEUWS

lustrum minervaEr wordt hard gewerkt om het lustrumfeest van Minerva een succes te maken.

Heeft u zich al opgegeven voor de buurtbbq? Deze bbq is op zaterdag 14 juni van 16.00 uur tot 21.00 uur op het Lustrumterrein. Aanmelden: een e-mail onder vermelding van het aantal personen en uw woonadres naar extern@lustrumminerva.nl

 

 

LOGO Belangen HWK kleinTwee bestuursleden van de Belangenvereniging Haagwegkwartier hebben een rondje door de buurt gemaakt. Mers Wittwer en Lidia Zepeda hebben gesprekken gevoerd met buurtbewoners. Een aantal waardevolle punten worden meegenomen naar het overleg met de gemeente.

In de Beheerscommissie is medegedeeld dat de bestrating rondom  de nieuwe woningen van Portaal  grotendeels vervangen wordt. De planning is dat dit klaar zal zijn als de herinrichting gereed is.

fietsen De GenestetststraatBewoners van De Genestetstraat hebben aangegeven, dat zij graag fietsenrekken in hun straat willen. Wellicht zijn er meer straten waar behoefte is aan fietsenrekken.

Via www.verbeterdebuurt.nl  of via de Belangenvereniging (m.wittwer@haagwegkwartier.nl)  kunnen buurtbewoners aangeven waar ze fietsenrekken geplaatst zouden willen hebben.

 

 

 

Renovatie Portaal De renovatie van de woningen van Portaal rondom de speeltuin is gestart. De bewoners kunnen in hun woning blijven wonen. De speeltuin is gewoon open.

 

 

 

 

Oranjegevoel?

In tegenstelling tot 4 jaar geleden is er in het Haagwegkwartier weinig animo om  straat of woning te versieren. Wonen er geen voetbalfans meer in de buurt? Of …geloven buurtbewoners niet in succes voor het Nederlandse elftal? Of …

Oranje 3

Oranje 2

 

 

 

 

Oranje 1

Reacties

reacties