KORT NIEUWS

LOGO Belangen HWK kleinDonderdag a.s. om 12.30 uur loopt Mers Wittwer, voorzitter van de Belangenvereniging Haagwegkwartier,  met de nieuwe wijkbeheerder een rondje. Deze wijkbeheerder van de gemeente  gaat samen met de Belangenvereniging  alle knelpunten bekijken. Voor de plantenbakken wordt een convenant opgemaakt.

Bewoners die mee willen lopen zijn welkom en kunnen zich aanmelden door middel van een mail naar m.wittwer@haagwegkwartier.nl. Naar dit mailadres kunnen ook opmerkingen en knelpunten gemaild worden.

politie

 

Getuigen gezocht: Haagweg te LEIDEN

De politie onderzoekt een incident van babbeltruc in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit geval.De babbeltruc is gepleegd op donderdag 14 mei 2015 tussen 11:30 uur en 12:00 uur in de omgeving van Haagweg te Leiden. Na het incident zijn de verdachten in de richting van Noordeinde gevlucht. Twee vrouwen gaven zich uit als bewoners van de bovenwoning en hadden problemen met de afvoer. Ze wilden even binnen kijken bij de bewoners en zagen kans om een portemonnee met inhoud mee te nemen.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Klik hier om uw informatie door te geven. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Open dag moskee buurtbewoners

 

 

klik op het bericht om dit te vergroten.

Reacties

reacties