Groeten uit Haagwegkwartier

Deze week ontvangt u van de Belangenvereniging Haagwegkwartier een ansichtkaart in de brievenbus “Groeten uit Haagwegkwartier”. Met deze kaart tonen wij de veelzijdigheid en schoonheid van onze wijk: veel groen en water, maar ook een stadse compactheid. Oude woningen uit begin vorige eeuw, maar ook nieuwbouw van het einde van de 20e eeuw. Koop- en huurwoningen: voor ieder wat wils!

Wij hopen met deze kaart meer aanmeldingen voor de nieuwsbrief te ontvangen en leden te werven voor de vereniging. Onze wijk heeft circa 850 huishoudens en de vereniging heeft ongeveer 100 leden. Veel buurtbewoners kunnen dus nog lid worden!

Daarom brengt de Belangenvereniging het bestaan van deze website en het lidmaatschap van de vereniging onder de aandacht. Wij begroeten graag zoveel mogelijk buurtbewoners als lid en/of als ontvanger van de wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden als lid van de belangenvereniging kan hier.

Abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief kan op iedere pagina van de website, vul gevraagde gegevens in bij het blok “abonneren op de nieuwsbrief” en klik op ‘abonneren’.

Tot ziens in het Haagwegkwartier!

Reacties

reacties