Uw mening over fietsen gevraagd!

Heeft u een mening over het ‘fietsbeleid’ van de gemeente Leiden? Geef uw mening over fietsen in Leiden op 27 januari op het Vijf Meiplein (16-17 uur). Onderstaand bericht ontving de belangenvereniging van de gemeente.

“De gemeente Leiden gaat nieuw Fietsbeleid met een bijbehorend uitvoeringsprogramma voor de periode 2020 – 2030 opstellen. Hierin komen bijvoorbeeld fietsroutes, fietsveiligheid, fietsparkeren en fietsgedrag aan bod. Tijdens veel participatiemomenten, reguliere contacten en door bijvoorbeeld meldingen zijn al veel knelpunten en wensen bij de gemeente bekend.

Tijdens de Leidse Fiets 10 Daagse staan onze enquêteurs op 10 dagen in de 10 districten in Leiden. Zij stellen daar willekeurige voorbijgangers 10 vragen over fietsen in Leiden. De opbrengst wordt, samen met de al bekende knelpunten en wensen, waar mogelijk meegenomen in het nieuwe fietsbeleid met uitvoeringsprogramma. Het is de bedoeling dat dit beleid voor de zomer door de gemeenteraad wordt vastgesteld.

U bent natuurlijk van harte welkom om onze enquêteurs aan te spreken.”

In onderstaand schema ziet u waar de enquêteurs de komende dagen te vinden zijn. Zij staan daar tussen 16.00 en 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd even langs te lopen. 

Datum District Locatie
1 Maandag 20 jan Binnenstad Zuid Koornbrug / Stadhuis
2 Dinsdag 21 jan Binnenstad Noord Haarlemmerstraat / Stille Mare
3 Woensdag 22 jan Stationsdistrict Stationsplein / Ingang Leiden CS
4 Donderdag 23 jan Leiden Noord Kooiplein / Winkels
5 Vrijdag 24 jan Roodenburgerdistrict Station Lammenschans / Kamerlingh Onnesplein
6 Maandag 27 jan Bos- en Gasthuisdistrict Vijf Meiplein / Winkels
7 Dinsdag 28 jan Morsdistrict Diamantplein / Winkels
8 Woensdag 29 jan Boerhaavedistrict Kagerstraat / Da Vinci college
9 Donderdag 30 jan Merenwijkdistrict Kopermolen / Winkels
10 Vrijdag 31 jan Stevenshofdistrict Stevensbloem / Winkels

Bent u niet in de gelegenheid om de enquêteurs te bezoeken dan kunt u ook via onderstaande link de enquete invullen (voor locatie Bos- en Gasthuisdistrict) en deze, voor 31 januari, sturen naar

H.de.Vries@leiden.nl

Enqueteformulier Fiets 10 daagse

Reacties

reacties