Kort Nieuws

ROC-terrein

Onder grote belangstelling van de Islamitische gemeenschap in Leiden is de eerste paal voor het Islamitisch centrum op 20 juni geslagen.

eerste paal 2

eerste paal 20-6-2014

 

 

 

 

 

Lustrum Minervaimage003 (1)

De redactie heeft de volgende informatie ontvangen:

Minerva 200 jaar

Het feest is al een klein beetje van start gegaan tijdens de buurtbarbecue op 14 juni. Wij willen graag de buurt bedanken voor de belangstelling in het Lustrum en hun aanwezigheid op de barbecue! Graag nodigen wij u uit om het eind resultaat te bekijken op donderdag 3 juli. Het terrein is dan gratis toegankelijk voor alle Leidenaren.

Stadsdag & Musical

Vanaf 13:00 is het Lustrumterrein geopend voor alle Leidenaren. Speciaal voor buurtbewoners wordt om 14:00 de Lustrummusical ‘Cabaret’ opgevoerd. Aanmelden kan tot 27 juni 2014 (vol=vol) door een mail te sturen naar extern@lustrumminerva.nl/.  Vermeld a.u.b. uw naam en adres.

City Survival Run

Op 3 juli is ook een groot evenement in de stad. Op de Garenmarkt begint de City Survival Run. Een obstakel koers van 3.8 km dwars door de stad met allerlei opblaas attracties. Het inschrijfgeld is €10 en dit gaat 100% naar het goeden doel: Prinses Beatrix Spierfonds.

Aanmelden kan op www.lustrumminerva.nl/stadsdag

Stadsfeest

Om 23:00 barst er een Universiteit- en Stadsfeest los op het Lustrumterrein. Wilt u een avond mee maken van het Lustrum koop dan uw kaartje op www.lustrumminerva.nl/kaarten/studenten

Informatiebrief & Parkeerbewijs

Een extra brief met parkeerbewijs kunt u ophalen op Lustrumterrein of stuur een e-mail naar extern@lustrumminerva.nl voor een digitale kopie.Informatiebrief Lustrum Minerva

Bomen

De nieuw geplante bomen hebben deze week water gekregen.

bomen krijgen water 1bomen krijgen water 2

 

 

 

 

Reacties

reacties