Kort Nieuws

Schouw van de buurt.

Op zaterdag 15 april is er een schouw van de buurt door bewoners en gemeente. De schouw start om 9.30 uur op de hoek van de Potgieterlaan en de Haagweg. Zijn er situaties in de buurt die u onder de aandacht wil brengen, dan kunt u dit dan doen.

Brug Ter Haarkade.

Deze week is de brug van de Ter Haarkade naar het Islamitische CentrumĀ  aangelegd. Op de website van de moskee is te lezen dat het streven is om in de Ramadan het gebouw klaar te hebben en te gebruiken. De Ramadan is dit jaar van 27 mei t/m 24 juni.

Zelfbouwproject Toussaintkade

De gemeente onderzoekt plannen voor de voormalige ROC-locatie tussen de Toussaintkade, Ter Haarkade en Haagweg. Het plan is om het voormalige schoolgebouw om te bouwen tot kluswoningen en op het terrein naast de school kavels te verkopen voor zelfbouw. Er wordt gedacht aan 80 tot 100 appartementen en eengezinswoningen. De gemeente hoopt in juni te weten of dit plan kan doorgaan. brief

Informatie over dit plan:

dinsdag 2 mei 2017 van 18.30 uur tot 21.00 uur in speeltuin Westerkwartier, Ten Katestraat 10a

Activiteiten in de speeltuin Westerkwartier

Koningsdag 27 april vanaf 13.00 uur met hapjes en drankjes, springkussen, plantjesmarkt, spullen verkopen, Rad van avontuur.

Meivakantie: maandag 1 mei 13.00 uur Koekjes bakken. Even opgeven in de speeltuin.

dinsdag 2 mei 12.00 uur Knutselmiddag

 

 

 

 

Reacties

reacties