Kort Nieuws

De Genestetstraat

De laatste ondergrondse container in het Haagwegkwartier is eindelijk in gebruik genomen. Dit betekent, dat buurtbewoners met een pasje de ondergrondse container gebruiken. De overige buurtbewoners moeten hun rolcontainer gebruiken. Grofvuil kan ingeleverd worden in de milieustraat. Laten ophalen kost 30 euro!!! Ook is het mogelijk nog bruikbare spullen bij het Warenhuis (071-5240060) te brengen of te laten ophalen.

Speeltuin.

speeltuin 2In de speeltuin is een hekje geplaatst om het spartelbad. Vanaf vrijdag 24 juni zullen de nieuwe toestellen geplaatst worden. De speeltuin blijft gewoon open, maar er kan wat overlast zijn.

 

 

 

Restaurant Athé.

cafe 3

Op de hoek van de Haagweg en de De Genestetstraat wordt hard gewerkt aan het restaurant. De nieuwe naam is Athé. De bedoeling is om meer shoarma, pizza’s en maaltijden te serveren in het het restaurant. Op de gevel staat café, maar het is niet de bedoeling dat hier alcohol geschonken wordt. Wel wordt het mogelijk om na de maaltijd een waterpijp te gebruiken. De bezorging van pizza’s, snacks en schotels blijft bestaan.

Reacties

reacties