SCHRIJVERSBUURT GENOMINEERD VOOR ARCHITECTUURPRIJS

Schrijversbuurt (hier genoemd Nicolaas Beetslaan) is genomineerd voor de Leidse Architectuurprijs!

De prijs, die voor het eerst in 2011 werd uitgereikt, bestaat dit jaar uit een publieksprijs en een juryprijs. De winnaars worden gekozen uit een lijst met twaalf genomineerde projecten die de laatste tijd in gebruik zijn genomen of dat binnenkort worden gedaan. De lijst is samengesteld door een vakjury, die bestaat uit medewerkers van de gemeente Leiden, het RAP en de Welstands- en Monumentencommissie Leiden.

FARO heeft dit project samen met de (zittende) bewoners en Portaal ontworpen. Nu kunnen wij de publieksprijs winnen. U heeft nog 6 dagen om te stemmen! Stem hier voor 19 juni.

Op 22 juni – de Dag van de Architectuur – is om 17.00 uur de uitreiking van de juryprijs en de publieksprijs in het RAP Architectuurcentrum (Nieuwstraat 33). Geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Ook wordt die dag een fietstocht onder leiding van een gids gehouden langs de genomineerde gebouwen. Start is om 11.00 uur en 14.00 uur vanaf het RAP Architectuurcentrum (Nieuwstraat 33). Het aantal plaatsen is beperkt, opgeven kan via www.rapsite.nl.

 

Reacties

reacties