Kort Nieuws

Bewonersavond over de Ruigte.

De Ruigte is het groengebied tussen de huizen van de Rijn en Schiekade en het spoor, zuidelijk van de nieuwe Tevreewijk. Datum en tijd: 20 maart 19.30 uur. Plaats: Zorgcentrum Groenhoven, Witte Rozenstraat 21, Leiden.

Lees de uitnodiging voor meer informatie.

Schouw Haagwegkwartier Noord

Vrijdag 16 maart is een wandeling door de buurt gemaakt door 2 bestuursleden van de Belangenvereniging en 2 gemeente ambtenaren. Er is genoteerd en gefotografeerd waar het wegdek en stoepen onderhoud nodig hebben. Ook zijn er 4 gezonken bootjes in de Spoorweghaven gesignaleerd. Zwerfvuil is genoemd en de vervuiling van de sloten. Vooral in het Schrijverspark ligt veel rommel in de sloten. Ook is er gekeken naar mogelijke plekken voor het plaatsen van fietsenrekken. De gemeente heeft toegezegd, dat weesfietsen binnenkort opgeruimd zullen worden.

Ook is er gekeken naar de boomspiegels en plantenbakken. Voor alle duidelijkheid: het is de bedoeling dat buurtbewoners deze zelf onderhouden. Als bloembakken niet onderhouden worden, worden ze weggehaald. Als er buurtbewoners zijn, die graag een bloembak voor de deur willen, hoort  de Belangenvereniging dit graag.

 

Eieren zoek in speeltuin Westerkwartier.

Zondag 25 maart om 13.00 uur kunnen kinderen van 2 t/m/ 10 jaar paaseieren zoeken in de speeltuin (voor leden).

Daarna wordt er nog iets geknutseld

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

reacties