Buurtfeest 2019

Zondag 1 september: het buurtfeest in het Schrijverspark. De organisatie was in handen van werkende jongeren, die in de Verleyding wonen, en de Belangenvereniging Haagwegkwartier. Buurtbewoners uit het Haagwegkwartier en omwonenden van het Schrijverspark waren uitgenodigd. Er kwamen gezinnen, alleenstaanden, werkende jongeren en studenten. De jongste bezoeker was 4 maanden en de oudste bijna 93 jaar.

Onder het genot van een drankje maakten buurtbewoners kennis met elkaar (of spraken met bekenden) en maakten gebruik van de bbq’s. De band ‘Ademnood’ zorgde voor muziek. Al met al een gezellige middag.

Bedankt SHWJ en Belangenvereniging Haagwegkwartier. Bedankt jongeren uit de Verleyding, studenten, musici en alle anderen die ervoor gezorgd hebben dat dit een leuk feest was. Bedankt Sven, de drummer van de band, die heel veel voor de organisatie gedaan heeft.

Lid worden van de Belangenvereniging Haagwegkwartier kan door een mailtje te sturen naar bestuurhaagwegkwartier@gmail.com  onder vermelding van naam en adres.

Reacties

reacties