Kort Nieuws

Boshuizerkade/Ter Haarkade

Er wordt nog steeds te hard gereden op de Boshuizerkade en de Ter Haarkade. Veel automobilisten lappen de snelheidsbeperking aan hun laars en rijden veel harder dan de toegestane 30 kilometer.

De weg is nog steeds niet ingericht als een 30 kilometer zone. De gemeente heeft toegezegd, dat dit wel gaat gebeuren. Waarschijnlijk duurt dit nog minstens anderhalf jaar. Bewoners van het Churchillpark en uit het Haagwegkwartier vinden dit te lang duren en vragen om tijdelijke maatregelen.

Op 1 juli komt een D66 raadslid op de koffie om over dit probleem te spreken. Wilt u hierbij zijn? Verzamelen om 11.00 uur bij de brug bij de Martinus Nijhoffstraat (in het Churchillpark)/Boshuizerkade.

Containers.

 

De gemeente leegt voortaan de containers op dinsdag in plaats van op woensdag. Op 4 juli is de gft-container aan de beurt.

 

 

Spoorweghavenbrug.

 

Vorig jaar is de spoorweghavenbrug gerenoveerd. Het karwei is toen niet afgemaakt. Dit gaat nu wel gebeuren. De afsluiting betekent, dat er geen autoverkeer over de Haagweg richting Noordeinde en Morsstraat mogelijk is van 8 t/m 30 juli.

Reacties

reacties