Kort Nieuws

Boshuizerkade/Ter Haarkade

Op 11 juli hebben buurtbewoners en de gemeente voor de eerste keer met elkaar gesproken over de herinrichting van de Boshuizerkade en de Ter Haarkade.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 augustus van 17.00- 19.00 uur in speeltuin Westerkwartier (via de poort in de Ten Katestraat tussen nummers 10 en 12). In september of oktober volgt nog een bijeenkomst waarbij de gemeente alle buurtbewoners op de hoogte stelt van de stand van zaken van het herinrichtingsplan.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar ideeën  kenbaar te maken via boshuizerkade30@gmail.com . Een ieder die op de hoogte wil blijven kan zich via dit mailadres ook aanmelden voor nieuws. Liever bellen? Bel dan met Martin, 06- 538 60 662.

Klik hier voor het verslag van de eerste bijeenkomst.

Buurtgenoot exposeert in ‘De tuin van de smid’.

In het Leidsch Dagblad van 18 juli staat een artikel over onze buurtgenoot Bart Mulckhuijse (webmaster van deze site). Bart ontwerpt artistieke, wiskundige figuren met behulp van de computer. Op zijn I-pad brengt hij kleur aan. Volgens Bart biedt de software een uitgebreid kleurenpalet. Ook kan je waterverf en olieverf door elkaar gebruiken. Het printen is een bijzonder proces: twaalfkleurenprint op een aluminiumplaat achter acrylglas. Bart maakt ook tekeningen van Leiden en landschappen  (‘Leidse Lijnen’).

Zijn expositie is tot 3 september in ‘De tuin van de smid’ in park Cronesteijn.

Zijn werk wordt verkocht via www.wowduurzaamdesign.nl

 

 

 

 

Reacties

reacties