Kort Nieuws

Schouw in Haagwegkwartier

Vorig jaar maart heeft de heer Honsbeek van de gemeente met een paar buurtbewoners Haagwegkwartier geschouwd. In het rapport stonden 35 punten die aandacht vroegen.

Belangenvereniging Haagwegkwartier heeft gevraagd wat hiervan terecht gekomen is. Het resultaat is een nieuwe schouw op vrijdag 16 maart om 10.00 uur.

Heeft u aandachtspunten dan horen wij het graag. Als u mee wil lopen, kunt u zich melden via de mail: bestuurhaagwegkwartier@gmail.com

Politieke avond.

Dinsdag 6 maart was de politieke avond in speeltuin Westerkwartier. Alle politieke partijen, die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, hadden een vertegenwoordiger gestuurd. De avond werd wederom voortreffelijk geleid door de heer Kroes.

De partijen reageerden uitgebreid op de gepresenteerde stellingen. Alle partijen zien het probleem van verkamering en vinden dat er wat aan gedaan moet worden. Ook vinden alle partijen dat er meer groen moet komen en dat verduurzaming niet ten koste mag gaan van de zwakkeren. De verkeersdruk op de Haagweg moet verminderen.

De politici kregen ieder 3 minuten de tijd om te vertellen waarom je als buurtbewoner op hun partij moest stemmen, zie hier voor de speerpunten.

Buurtbewoners en politici waren het met elkaar eens dat het een zinnige avond was en dat meer contact nodig is.

 

 

 

 

Reacties

reacties